hf. 3
Geld

Het laatste nieuws

Maximaal ééns per maand in je inbox. Ook wij hebben een hekel aan spam. Daarom sturen we je alleen een email als we echt iets nieuws te vertellen hebben. Je kunt je hier inschrijven. 

Geld

Hoe ga je er goed mee om? 

Met je eerste baan komt ook je eerste salaris. Yes! Eindelijk niet meer leven van je studiebeurs. Maar denk je ook aan je rekeningen? Heb je wellicht een studieschuld af te lossen? Wordt het niet eens tijd om een spaarpot op te bouwen, voor dat huis wat je zo graag wilt kopen over een aantal jaar? 

In dit hoofdstuk help ik je met het opstellen van een budget, het aflossen van je schulden en starten we met investeren. Zodat jij een stabiele financiële toekomst hebt.  

Budget opstellen

Houd jij altijd aan het eind van je geld een stukje maand over? Dan is deze module voor jou. Hier kijken we naar je inkomsten en uitgaven en stellen we een realistisch budget op. Zo kom je nooit meer geld tekort.

budget opstellen

Schulden aflossen

Heb je een creditcard, een studieschuld of andere leningen, en kom je er maar niet van af? In deze module kijken we naar je verschillende schulden en hoe je deze allemaal kunt afbetalen.

cta schulden afbetalen

Investeren

Nu je een budget hebt opgesteld en je schulden aan het aflossen bent, is het tijd om te investeren in je toekomst. Want hoe eerder je start, hoe meer vermogen je opbouwt. 

cta investeren