hf. 2
Carrière

Het laatste nieuws

Maximaal ééns per maand in je inbox. We sturen je alleen een email als we echt iets nieuws te vertellen hebben. Je kunt je hier inschrijven. 

Werk

Dat wil je toch leuk vinden?  

Je werkt tenslotte een groot deel van je leven. Dan kun je maar beter een baan hebben waar je plezier uit haalt. In het vorige hoofdstuk hebben we daarom gekeken naar jouw passies en welke doelen je hieraan wilt stellen. 

Mocht het jouw ambitie zijn om carrière te maken, dan zie je in dit hoofdstuk hoe je hier de eerste stappen kunt zetten. We hebben het over solliciteren als starter en het opbouwen van een netwerk.

Netwerken

Een sterk netwerk is in veel industrieën hartstikke handig. Bijvoorbeeld als je een nieuwe baan zoekt of een website wilt laten maken. Hoe je als starter een netwerk opbouwt, lees je in dit onderdeel. 

start netwerken

Solliciteren

Solliciteren op je droombaan, hoe pak je dat aan? Zeker als je nog weinig ervaring hebt kan het lastig zijn om jezelf te onderscheiden bij de sollicitatieprocedure. Maar ook als starter kun je een spetterende indruk achterlaten. Hoe je dit doet, lees je in deze module. 

start solliciteren